Öka förståelse och energi!

RELATIONSSPARRING®

REVOLUTIONERANDE METOD FÖR DJUPARE FÖRSTÅELSE OCH MER DYNAMIK I ER RELATION!

Vad gör Relationssparringen unik?

Det som framför allt skiljer Relationssparring från andra metoder är dess tidsbestämda och noggrant strukturerade upplägg, som varar i ungefär en månad. Vi fokuserar på att identifiera och förstå era unika styrkor för att analysera era beteenden. Detta tillvägagångssätt innebär att vi baserar vårt arbete på konkreta fakta, vilket skapar en stabil och objektiv grund för er relationsutveckling. Det är denna faktabaserade strategi som gör Relationssparring® så unik och effektiv.


Den unika processen innebär att du och din partner engagerar er i en systematisk och målinriktad sparring, där ni fokuserar på era beteenden snarare än direkt på känslor. Vi använder en specialframtagen digital rapport som detaljerat beskriver både dina och din partners naturliga beteendemönster. Denna faktabaserade startpunkt ger er ett solidt fundament för utveckling och är särskilt effektiv när känslor är utmanande att diskutera. Relationssparring erbjuder en praktisk väg till förståelse och förbättring i er relation."

Strukturerad

Sparringen startar med varsin digital enkät som sammankopplas och formar en rapport som gås igenom tillsammans med sparringpartnern.

Tidsbestämd

Sparringen sker vid 4 tilllfällen under en månad. Rapporten innehåller frågor och reflektionsuppgifter som diskuteras tillsammans.

Beteendebaserad 

Enskilda enkäter visar

var och ens styrkor och naturliga beteenden.

Detta är grunden i metoden.

Eget arbete

Mellan träffarna så ges uppgifter som är

relevanta för just era

behov. Relationsappen Kärlekstanken® ingår

och används efter behov

Varför ska ni välja Relationssparrring® som metod?

Om du eller din partner tycker det är svårt att prata om känslor men ändå, eller kanske just därför, vill utveckla er relation, så är Relationssparring en extra bra metod för er! Efter bara fyra träffar (fysiska eller digitala) förstår ni både er själva och varandra bättre och har hittat nya sätt att kommunicera och samarbeta. Du och din partner kan välja att agera och reagera på sätt som främjar er relation. Det som tidigare kändes svårt att prata om kommer kännas lätt och därmed frigörs även en hel del energi! Nya insikter och kunskaper tillsammans med en rejäl relationsverktygslåda säkrar också er framtida utveckling eftersom er relation är för viktig för att inte ständigt vårdas och lyftas. Ytterligare något som är unikt med Relationssparring är att vi utgår från era respektive styrkor och beteenden. Från en positiv grund som lättare kan leda till glädje och utveckling utan att fastna i negativa känslor. En framtidsförsäkring mot relationsproblem helt enkelt.

När är Relationssparring särskilt effektiv?

Står du och din partner inför utmaningen att utveckla er relation men känner er vilsna om hur ni ska gå tillväga? Letar ni efter det där extra stödet och inspirationen, men känner att parterapi inte riktigt passar er situation? Eller är ni ett relativt nytt par som vill ta nästa steg och uppnå en bättre förståelse för varandra och er själva inom relationen? Är målet att hålla er relation frisk och livfull, eller att återuppliva en som känns stillastående? Eller kanske vill ni ta ett steg upp och förbättra er relation till en ny nivå?


Ja det finns många anledningar att jobba med sin relation och lära känna varandra på djupet och i alla dessa scenarion är därför Relationssparring ett utmärkt val. Metoden är skräddarsydd för att ge både individuell och gemensam utveckling, vilket resulterar i fördelar och glädje för båda parter. Relationssparring® ger er de verktyg ni behöver för att stärka er relation på ett meningsfullt och varaktigt sätt."

Hur fungerar Relationssparring?

Relationssparring är en genomtänkt process som omfattar en detaljerad rapport, en webbaserad verktygslåda, och en sparringpartner som utmanar och stöttar er. Genom detta tillvägagångssätt utforskar ni era unika beteenden, kommunikationsstilar, och sätt att ge och ta emot kärlek. Ni får insikt i hur era individuella styrkor kan användas för att stärka snarare än att hindra relationen. De gemensamma insikterna nås både under era fyra planerade möten med er sparringpartner och i det egna arbetet mellan dessa sessioner. Det är en djupdykning i ert sätt att interagera och hur ni kan växa tillsammans.

SE VAD VÅRA KUNDER TYCKER!

"10/10 i att rekommendera en vän, bekant eller kollega att prova relationssparring."


Anna

"Upplevelsen av relations-sparring är att det är givande, ärligt och viktigt för relationen."


Erik

"Efter ett sparringsamtal var vi peppade och glada och pratade mycket."Caroline

Investera i ert framtida VI – Prisvärd paketlösning för Relationssparring

Upplev en omfattande förvandling av ert förhållande med vårt exklusiva Relationssparring-paket. I detta paket ingår allt ni behöver för att utforska och stärka ert gemensamma band:

  • 2 Personliga Energi- & Styrkeprofiler: Få djupgående insikter om era unika styrkor. Dessa profiler är användbara i alla relationer, även på arbetsplatsen.
  • 1 Side-by-Side Rapport: Hjärtat i vårt arbete, där era profiler jämförs sida vid sida.
  • Tillgång till Kärlekstanken webbapp: Fortsätt ert lärande och utveckling med denna interaktiva plattform.
  • 4 anpassade 60-90 minuters sessioner: Personlig guidning för att utforska både individuella styrkor och ert gemensamma "VI".

Detta omfattande paket kostar 19 495:- och ger er så mycket värdefullt tillbaka och framtidsförsäkrar er relation. Vi erbjuder också flexibla betalningsalternativ för att underlätta er investering. 


Att välja relationssparring innebär så mycket mer än enbart möten med er sparringpartner. Det inkluderar också värdefull tid för gemensamt arbete med uppgifter mellan sessionerna, vilket är avgörande för er utveckling. Tänk på att när er sparring avslutas, har ni inte bara byggt en starkare relation 2.0 utan ni har även tillgång till era profiler, en detaljerad rapport, praktiska verktyg och en fördjupad kunskap som kommer att gagna er långt in i framtiden.


Vill ni prova själva först, så börja med vår webbapp KÄRLEKSTANKEN®så kan ni komma långt på egen hand.


För ytterligare inspiration, missa inte vår podcast HELHETSBOOSTEN – full av tips för att berika både er relation och personliga liv.

Hello world

FUNDERAR DU ÖVER NÅGOT?

KONTAKTA OSS!