Om oss

OM OSS

VÅRT VARFÖR!

Vi vill bidra till att alla människor försöker mår så bra som möjligt – och att alla förstår att det är var och ens egen uppgift och ansvar att jobba med sitt eget välmående. För ingen annan än du kan fullt ut få dig att må bra! Men vi finns här för att ge dig sparring, verktyg och metoder för att göra dig starkare och uppgiften enklare!

VÅR VÄRDEGRUND!

Att "må så bra som möjligt" är en medfödd strävan för oss människor. Det är inte svårare än så. Sedan gör var och en av oss vad vi tror är det bästa för att ta oss dit. Att nå dit går lättare för mig om alla runt omkring mig också mår bra. Så genom att bidra till det hjälper jag också mig själv. Vi hör ihop, vi alla.

När vi själva mår bra, är vi vänliga mot alla runt omkring oss. Vi känner kärlek till andra när vi själva känner oss älskade. Vi behandlar andra med omsorg och omtanke när vi själva får den behandlingen.

Därför förespråkar vi den så välkända frasen ”behandla andra så som du själv vill bli behandlad”. Eller "what goes around comes around" som är en lite annan vinkling på det hela. Så låt oss hjälpas åt att skapa en vänlig, omtänksam och kärleksfull värld!

VI SOM FINNS HÄR FÖR DIG!

Vi sparringpartners som jobbar med våra verktyg och metoder är utbildade i psykosyntes och i PDP-systemet. Du kan läsa mer om oss här nedanför.

VARFÖR VI ERBJUDER DET VI ERBJUDER!

Ylva berättar om Wholeness "varför"!

Vi har skapat Relationssparring® som ett alternativ till coaching och terapi. Eftersom många konflikter och missförstånd uppstår för att det kan vara svårt att prata om känslor, ville vi ta fram något nytt. Det unika med vår metod är att vi använder ett beprövat digitalt system som heter PDP®, Professional DynaMetric Programs. I detta system finns en rapport, Side-by-side, som presenterar två personer bredvid varandra och visar dessas styrkor, naturliga beteenden, kommunikationstilar, ledarskapsstilar, naturliga energinivå, motivatorer och demotivatorer för att nämna några. Mycket bra för att kunna fungera bättre tillsammans. Denna rapport används också i näringslivet för att skapa bättre samarbete och för att undvika konflikter. Genom att utgå från denna rapport så startar vi i era styrkor och beteenden istället för i känslorna och arbetar efter en strukturerad metod. Då går det lättare att komma framåt.

Vi har skapat Kärlekstanken® för er som vill jobba med och utveckla er relation helt på egen hand. Men ni behöver lite inspiration och bra övningar som ni kan "leka med". Att få hjälp med lite struktur i form av teman, liksom att få sätt att komma igång med pratet och görandet är alltid bra. Eftersom vi dessutom kan en hel massa om detta från våra utbildningar och erfarenheter så har vi satt ihop denna enkla och lättillgängliga webbapp i det syftet.

Att erbjuda Energisparring® gör vi för att hjälpa dig som känner att du tappar din energi eller behöver hjälp med att få tillräcklig med energi för att få det där som du tänkt på så länge att äntligen hända. Det ger också mer energi! Förutom de generella kunskaperna från olika utbildningar så använder Ylva även 30-års erfarenhet som chef, med verktyg från näringslivet, i de fall det kan vara till nytta!  

Hello world

FUNDERAR DU ÖVER NÅGOT?

KONTAKTA OSS!