Boosta er kärlek!

KÄRLEKSTANKEN®

UPPTÄCK NYCKELN TILL FÖRBJUPAD SAMHÖRIGHET – BOOSTA ER KÄRLEK

Hör mer om Kärlekstanken

Klicka på loggan här för produktblad->

Webbappen för par som vill ha hjälp till självhjälp

När Kärlekstanken lyser som bäst!

Kärlekstanken® är er hemliga ingrediens för en ständigt brinnande kärlekslåga. Tänk på det som regelbunden näring för er relation, en slags "relationens fitness" som håller ert känslomässiga band starkt och livfullt. Med Kärlekstanken blir ni experter på att fylla på varandras kärlekstankar och viktigast av allt, förstå hur ni undviker att låta kärleken rinna ut.


Varför välja Kärlekstanken®?

När ni vill:

❤️ Transformera er relation till version 2.0.

❤️ Se er kärlek växa och utvecklas parallellt med er.

❤️ Fördjupa er förståelse för varandra, nu och för framtiden.

❤️ Minimera smärtsamma missförstånd.

❤️ Ge er relation en kraftfull energiboost.

❤️ Dela en gemensam och rolig hobby som ger er tid tillsammans.

❤️ Skapa en varaktig vana som håller er relation spirande.

❤️ Eller om ni bara är nyfikna på vilken magi Kärlekstanken kan skapa för er!


Oavsett om ni just har börjat dela samma tak, navigerar i föräldraskapets utmaningar, balanserar livets mångfacetterade roller eller möter stillheten i hemmet när barnen flyttat, är Kärlekstanken där för att försäkra att varje kapitel i ert liv tillsammans är lika kärleksfullt och uppfyllande. Kärlekstanken är inte bara för dessa stunder – det är för varje ögonblick, för livet är fullt av skäl att hålla kärleken levande och blomstrande.

Upptäck Kärlekstankens unika kraft – och stärk ert band

Kärlekstanken® är inte bara ett verktyg – det är en gemensam resa för två hjärtan som vill slå i takt. Kärlekstanken är en webbaserad resurs för par som är redo att ta nästa steg i sin relation, på egen hand, utan en tredje part. Med Kärlekstanken utforskar ni tio omfattande teman som tillsammans väver ett täcke av förståelse, medvetenhet, glädje och närhet.


Varje tema är en unik blandning av interaktivt lärande och personlig utveckling, framställt genom engagerande sketcher och insiktsfulla kortfilmer. De praktiska övningarna vi erbjuder är era steg på vägen mot en djupare, mer meningsfull koppling till varandra.


Det som gör Kärlekstanken exceptionell är dess grund i psykosyntes och ACT - Acceptance and Commitment Therapy. Denna moderna metod, tillsammans med principer från 'kärlekens språk', skapar en mångfacetterad plattform för tillväxt. Kärlekstanken är också kryddad med en rikedom av kunskap och livserfarenhet från dess skapare – allt för att ge er de bästa förutsättningarna att fylla er kärlekstank till brädden.


Genom Kärlekstanken® blir er kärleksrelation inte bara starkare, den blir ljusare, roligare och mer fylld av det ni båda värdesätter mest. Börja er resa idag och se er kärlek blomstra på sätt ni aldrig föreställt er.

Kärleksappen.med 10 olika teman

10 teman

Appen är uppdelad i 10 olika teman där vi bland annat tittar på kommunikation, glädje och energi, kärleksspråk, konfliktlösning, attityder mm.

Kärletanken innehåller beskrivande filmer

Korta sketcher

För att lite skämtsamt belysa den situation vi ibland finner oss i har vi gjort en kort film på varje tema som du hittar i appen.

Filmer som berättar om hur vi kan jobba med relationsproblem

Teori och varför 

För varje tema har vi en kort film där vi berättar lite om valet av tema och varför det är värt att arbeta med några övningar inom just det temat. Bara ett par minuter.

Relationsutveckling ger gemenskap

Eget arbete

Under varje tema finns flera övningar som ni ska göra tillsammans och som kommer väcka tankar, minnen, ge inspiration och nya insikter och kunskap. Tillsammans!

Hur Kärlekstanken berikar er kärleksrelation – smidigt och personligt

Kärlekstanken är designad för att passa in i er vardag, så oavsett om ni använder telefon, surfplatta eller dator, är verktyget bara ett klick bort. Med personliga inloggningar som respekterar er integritet och samtidigt inbjuder till gemensamt utforskande, skapar Kärlekstanken en unik upplevelse för båda parter.


Upptäck varandras kärleksspråk med vår enkla enkät och utforska över 25+ handplockade övningar, inklusive några av näringslivets mest effektiva verktyg för teamutveckling – anpassade för kärleksrelationer. Varje tema i Kärlekstanken är en chans att växa tillsammans, och ni kan till och med ta med övningarna från skärmen till köksbordet med praktiska utskriftsalternativ.


Kärlekstanken® sätter er integritet först; ingenting ni delar sparas online. Det innebär att ni kan utforska och utvecklas tillsammans i fullständig förtrolighet. Låt varje övning bli ett steg mot en starkare och mer sammanflätad relation.


Peter Castenbäck berättar om KÄRLEKSTANKEN

SE VAD VÅRA KUNDER TYCKER!

"Övningarna i Kärlekstanken fick oss att börja tänka och vi kunde se saker på lite nytt sätt vilket gav ny energi"


Cissi

"Oj, jag hade aldrig fattat att jag å min partner visade kärlek på olika sätt. Känns som om vi förstår varandra bättre nu"

Lina

"Det är bra med olika sorters övningar och att vi inte behöver göra allt så fort. Kul att se fram emot våra stunder ihop."


Erik

Att satsa på er relation har aldrig varit enklare – Välj Kärlekstanken!

För endast 995 SEK får ni ett helt års tillgång till Kärlekstankens magiska värld. Tänk på det som en liten investering i er lycka – bara 40 SEK per person och månad – för mängder av stunder av insikt, skratt och gemensam glädje.


Genom ett enkelt kortköp aktiverar ni omedelbart ert äventyr i kärlekens land. Och det bästa? Ni kan börja er resa med vårt gratis första tema. Klicka på 'Köp Kärlekstanken' och upplev vår inbjudande värld.

Viktig info: Appen är utvecklad tillsammans med vårt systerbolag Sparringpartner Sweden AB (559114-2541), ägare av varumärket. Därför refereras till Sparringpartner i appen, och betalningar görs till dem

Missa inte vår podcast HELHETSBOOSTEN för ytterligare tips och inspirerande idéer! Varje avsnitt är fyllt med värdefulla insikter som hjälper dig på din resa mot ökad energi och välmående!

Kärlekstanken ger gemensam kärlek

FUNDERAR DU ÖVER NÅGOT?

KONTAKTA OSS!