Kärlekstanken - webbutbildning

KÄRLEKSTANKEN®

EN WEBBUTBILDNING FÖR ER SOM PÅ EGEN HAND VILL LÖSA RELATIONSPROBLEM OCH UTVECKLA ER RELATION

Vad är unikt med relationsverktyget KÄRLEKSTANKEN?

Kärlekstanken® är ett webbaserat relationsverktyg (en sorts webbutbildning) för er som vill utvecklas tillsammans utan hjälp av en coach eller terapeut. Den innehåller 10 olika teman och tillsammans bildar de en helhet som hjälper er tänka på, och förstå, vad som fyller eller tömmer er kärlekstank. Och givetvis att tanka er kärlekstank! Varje tema består av en kortare sketch och en beskrivande kort film. Dessutom innehåller temat en beskrivning av de övningar ni ska göra tillsammans.

Kärlekstankens innehåll bygger på psykosyntes, ACT - Acceptance and Commitment Therapy (nästa vågs KBT), kärlekens språk och en hel del andra kunskaper och erfarenheter vi som skapat den har med oss.

Kärleksappen.med 10 olika teman

10 teman

Appen är uppdelad i 10 olika teman där vi bland annat tittar på kommunikation, glädje och energi, kärleksspråk, konfliktlösning, attityder mm.

Kärletanken innehåller beskrivande filmer

Korta sketcher

För att lite skämtsamt belysa den situation vi ibland finner oss i har vi gjort en kort film på varje tema som du hittar i appen.

Filmer som berättar om hur vi kan jobba med relationsproblem

Teori och varför 

För varje tema har vi en kort film där vi berättar lite om valet av tema och varför det är värt att arbeta med några övningar inom just det temat. Bara ett par minuter.

Relationsutveckling ger gemenskap

Eget arbete

Under varje tema finns flera övningar som ni ska göra tillsammans och som kommer väcka tankar, minnen, ge inspiration och nya insikter och kunskap. Tillsammans!

Klicka på loggan här för produktblad->

Webbappen för par som vill ha hjälp till självhjälp

När är KÄRLEKSTANKEN® bra?

Kärlekstanken är bra när du och din partner vill hålla er inre kärlekstank fylld, alltså tanka kärlek. Kärlekstanken hjälper er också att tänka på vad det är som fyller den och inte minst vad som gör att den läcker. Så både tanka och tänka alltså. Den är därför bra för dig (er!) som vill:
❤️ lyfta er relation till 2.0,

❤️ att relationen utvecklas med er,

❤️ att relationen inte ska riskera att stagnera,
❤️ lära känna varandra bättre nu och i framtiden,
❤️ undvika att såra varandra i onödan,
❤️ boosta er relation,
❤️ skaffa en ny gemensam hobby som handlar om just er,

❤️ skaffa en livslång vana som håller er relation levande,
❤️ eller för er som helt enkelt är nyfikna på Kärlekstanken®!

I livets olika skeenden kan det vara extra tufft att hålla relationen levande och kärleksfull. Några exempel är när vi flyttar ihop, får barn, ska sköta hem, jobb, barn och livet. När barnen sedan flyttar hemifrån och när livet bjuder på ett överflöd av fritid när vi slutat jobba. Så det finns många tillfällen när Kärlekstanken är bra!

Peter Castenbäck berättar om KÄRLEKSTANKEN

Hur Kärlekstanken fungerar praktiskt

Kärlekstanken® är personlig, enkel och lättillgänglig (fungerar på telefon, surfplatta och dator).Du och din partner har varsin inloggning men ni använder den tillsammans. Bland annat får ni göra en enkät för att se vilket kärleksspråk var och en av er har. Vi har även plockat in några verktyg från näringslivet. I appen finns 10 olika teman med totalt 25+ övningar som ni också kan skriva ut om ni vill. Alla övningarna görs "utanför" webben, så inget av det ni gör sparas i datorn. Ni gör övningarna tillsammans. 

SE VAD VÅRA KUNDER TYCKER!

"Övningarna i Kärlekstanken fick oss att börja tänka och vi kunde se saker på lite nytt sätt vilket gav ny energi"


Cissi

"Oj, jag hade aldrig fattat att jag å min partner visade kärlek på olika sätt. Känns som om vi förstår varandra bättre nu"

Lina

"Det är bra med olika sorters övningar och att vi inte behöver göra allt så fort. Kul att se fram emot våra stunder ihop."


Erik

Vad kostar det?

Tillgång till hela Kärlekstanken® i 1 år kostar 995:-.  Vi utlovar många insikter, skratt och gemensam glädje. 

Du betalar med kort och får direkt tillgång till hela Kärlekstanken och kan bjuda in din partner från appen. Första temat är gratis och du kommer åt det när du trycker på knappen KÖP KÄRLEKTANKEN. 

OBS!! Appen är framtagen i samarbete med vårt systerbolag Sparringpartner Sweden AB, 559114-2541, som också äger varumärket. Därför står det om Sparringpartner i appen och det är till Sparringpartner du betalar.

Kärlekstanken ger gemensam kärlek

FUNDERAR DU ÖVER NÅGOT?

KONTAKTA OSS!