Relationssparring® - unik metod

RELATIONSSPARRING®

UNIK METOD FÖR ÖKAD FÖRSTÅELSE OCH MER LIV I RELATIONEN!

Vad är unikt med metoden?

Relationssparring är en tidsbestämd (ca 1 månad), strukturerad metod där du och din partner på ett systematiskt sätt sparras och sporras att hantera saker i er relation med grunden i era beteenden. Vi utgår alltså inte från känslorna. Beteenden väcker känslor, positiva såväl som negativa och därför utgår metoden från en digitalt framtagen rapport som visar dina och din partners naturliga beteenden. Ni startar därmed er utveckling från fakta som ni är överens om. Mycket bra när det är svårt att prata om känslor.

Strukturerad

Sparringen startar med varsin digital enkät som sammankopplas och formar en rapport som gås igenom tillsammans med sparringpartnern.

Tidsbestämd

Sparringen sker vid 4 tilllfällen under en månad. Rapporten innehåller frågor och reflektionsuppgifter som diskuteras tillsammans.

Beteendebaserad 

Enskilda enkäter visar

var och ens styrkor och naturliga beteenden.

Detta är grunden i metoden.

Eget arbete

Mellan träffarna så ges uppgifter som är

relevanta för just era

behov. Relationsappen Kärlekstanken® ingår

och används efter behov

Varför ska ni välja Relationssparrring® som metod?

Om du eller din partner tycker det är svårt att prata om känslor men ändå, eller kanske just därför, vill utveckla er relation, så är Relationssparring en extra bra metod för er! Efter bara fyra träffar (fysiska eller digitala) förstår ni både er själva och varandra bättre och har hittat nya sätt att kommunicera och samarbeta. Du och din partner kan välja att agera och reagera på sätt som främjar er relation. Det som tidigare kändes svårt att prata om kommer kännas lätt och därmed frigörs även en hel del energi! Nya insikter och kunskaper tillsammans med en rejäl relationsverktygslåda säkrar också er framtida utveckling eftersom er relation är för viktig för att inte ständigt vårdas och lyftas. Det unika med Relationssparring är att vi utgår från era respektive styrkor och beteenden. Från en positiv ände som lättare kan leda till glädje och utveckling utan att fastna i negativa känslor. En framtidsförsäkring mot relationsproblem helt enkelt.

När är Relationssparring® extra bra?

Vill eller behöver du och din partner utveckla er relation, men vet inte riktigt hur? Ni behöver lite inspiration och stöd, men parterapi känns ”för mycket”? Du kanske helt enkelt vill förstå din partner bättre? Och få en ökad förståelse för den du själv är i relationen? Kanske för att hålla relationen så här härligt levande även framåt? Eller tvärtom väcka liv i relationen som stagnerat? Vill ni lyfta till version 2.0? I alla dessa exempel är Relationssparring en utmärkt metod! Den ger både egenutveckling och relationsutveckling så alla har glädje och nytta av den.

Hur går det till?

Med hjälp av en strukturerad rapport, en webbaserad verktygslåda och en sparringpartner som utmanar och hjälper er, utvecklar ni relationen genom att utgå från var och ens beteenden, sätt att kommunicera, hur ni vill ge och få kärleksbevis med mera. Era beteenden kommer från era styrkor. Tillsammans undersöker ni hur dessa styrkor kan användas så de hjälper istället för stjälper relationen. Det är några exempel på vad ni kommer fördjupa er i både under era 4 träffar med er sparringpartner och på egen hand mellan dessa möten.

SE VAD VÅRA KUNDER TYCKER!

"10/10 i att rekommendera en vän, bekant eller kollega att prova relationssparring."


Anna

"Upplevelsen av relations-sparring är att det är givande, ärligt och viktigt för relationen."


Erik

"Efter ett sparringsamtal var vi peppade och glada och pratade mycket."Caroline

Vad kostar det?

I paketpriset för Relationssparring ingår:

2 Energi- & Styrkeprofiler (ord pris 1 500:-/styck) - en rapport ni har nytta av i alla relationer inkl på jobbet.

1 Side - by- side rapport med era profiler bredvid varandra (ord pris 1 500:-) - den rapport vi jobbar med.

1 Kärlekstanken webbapp (ord pris 995:-)

samt

4 möten á 60 minuter (ord pris 8 000:-) där vi pratar både om vars och ens styrkor och hur ni kan stärka varandra och relationen. Ert VI!

För detta betalar ni en engångssumma på 10 000:- (hela 28% lägre pris). Möjlighet till uppdelning av betalning finns. 

Förutom denna investering i ert gemensamma VI så kommer ni också att behöva lägga tid både på möten med er sparringpartner och på uppgifter som ni gör mellan dessa möten.

Dessutom finns, förutom relation 2.0, också profilerna, rapporten, verktygen och er ökade kunskap kvar för framtiden. 

Hello world

FUNDERAR DU ÖVER NÅGOT?

KONTAKTA OSS!