Om oss

OM OSS

VÅRT VARFÖR!

Vi vill bidra till att alla människor försöker mår så bra som möjligt – och att alla förstår att det är var och ens egen uppgift och ansvar att jobba med sitt eget välmående. För ingen annan än du kan fullt ut få dig att må bra! Men vi finns här för att ge dig verktygen och metoderna!

VÅR VÄRDEGRUND!

Att "må så bra som möjligt" är en medfödd strävan för oss människor. Det är inte svårare än så. Sedan gör var och en av oss vad vi tror är det bästa för att ta oss dit. Att nå dit går lättare för mig om alla runt omkring mig också mår bra. Så genom att bidra till det hjälper jag också mig själv. Vi hör ihop, vi alla.

När vi själva mår bra, är vi vänliga mot alla runt omkring oss. Vi känner kärlek till andra när vi själva känner oss älskade. Vi behandlar andra med omsorg och omtanke när vi själva får den behandlingen.

Därför förespråkar vi den så välkända frasen ”behandla andra så som du själv vill bli behandlad”. Eller "what goes around comes around" som är en lite annan vinkling på det hela. Så låt oss hjälpas åt att skapa en vänlig, omtänksam och kärleksfull värld!

VI SOM FINNS HÄR FÖR DIG!

Vi sparringpartners som jobbar med våra verktyg och metoder är utbildade i psykosyntes och i PDP-systemet. Du kan läsa mer om oss här nedanför.

VARFÖR VI ERBJUDER DET VI ERBJUDER!

Vi har skapat Par- och relationssparring® som ett alternativ till coaching och terapi. Eftersom så många konflikter och missförstånd uppstår för att det ofta är så svårt att prata om känslor och sätta ord på det ville vi ta fram något nytt. Det unika med vår metod är att vi använder ett beprövat digitalt system som heter PDP®, Professional DynaMetric Programs. I detta system finns en rapport, Side-by-side, som presenterar två personer bredvid varandra och visar dessas styrkor, naturliga beteenden, kommunikationstilar, ledarskapsstilar, naturliga energinivå, motivatorer och demotivatorer för att nämna några. Mycket bra för att kunna fungera bättre tillsammans. Denna rapport används redan i näringslivet för att skapa bättre samarbete och för att undvika konflikter. Genom att utgå från denna rapport så startar vi i styrkor och beteenden istället för i känslorna och har en strukturerad metod att arbeta efter.  Då går det lättare att komma framåt.

Vi har skapat Kärlekstanken® för er som vill jobba med och utveckla er relation helt på egen hand. Men ni behöver lite inspiration och bra övningar som ni kan "leka med". För att få lite struktur i form av teman och sätt att komma igång och prata och göra är alltid bra. Eftersom vi dessutom kan en hel massa om detta från våra utbildningar och erfarenheter så har vi satt ihop denna enkla och lättillgängliga webbapp i det syftet.

Ylvas Make it happen-sparring® kommer ut hennes fallenhet för att hjälpa andra att "komma loss" och bara få saker gjorda. Efter att ha hört hur bra hon är på det tillräckligt många gånger, i kombination med hennes egen medfödda otålighet, så känns det så rätt att erbjuda det till dig som behöver lite extra handlingskraft. Givetvis används kunskaperna från olika utbildningar även här. 30-års erfarenhet som chef med verktyg från näringslivet kan du också räkna med!  

Hello world

FUNDERAR DU ÖVER NÅGOT?

KONTAKTA OSS!